- 2 SU BARDAĞI PİRİNÇ
- 4 SU BARDAĞI SU
- 1 SU BARDAĞI HAŞLANMIŞ BEZELYE
- 2 ADET KÜP KÜP DOĞRANMIŞ HAVUÇ
- YARIM BAĞ DEREOTU
- YARIM DEMET MAYDONOZ
- YARIM LİMON SUYU
- 1 TATLI KAŞIĞI TUZ
- 4 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİNYAĞ
- YAPILIŞI :
- PİRİNÇ YIKANDIKTAN SONRA ZEYTİNYAĞ İLE KAVURULUR VE TUZU SUYU EKLENİR PİLAV KIVAMINDA PİŞİRİLİR.PİLAV SOĞUDUKTAN SONRA TÜM MALZEMELER KARIŞTIRILIR.LİMON SUYU VE AZ TUZ İLAVE EDEREK SERVİS YAPILIR..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder